Huiswerk TV

Overzicht
Argumenteren: redeneringen

Het geheel van argumenten en standpunt noemen we een redenering. Er zijn verschillende soorten redeneringen die in dit filmpje kort worden uitgelegd.

Toegevoegd door: ArnoudKuijpers

Argumenteren: soorten argumenten

Er zijn zeven soorten argumenten, wil jij weten welke dat zijn? In dit filmpje wordt het kort en krachtig uitgelegd.

Toegevoegd door: ArnoudKuijpers

Argumenteren: argumentatiestructuren

In deze video worden alle argumentatiestructuren behandeld! Zo zullen enkelvoudige, meervoudige, onderschikkende en nevenschikkende aan bod komen. Doe er je voordeel mee!

Toegevoegd door: ArnoudKuijpers

Argumenteren: de basis

In deze video wordt de basis van 'Argumenteren' voor het vak Nederlands uitgelegd: wat is een standpunt? Aan welke signaalwoorden herken je dat? Wat zijn argumenten? Welke soorten heb je? Aan welke signaalwoorden herken je ze? Op al deze vragen krijg je antwoord.

Toegevoegd door: ArnoudKuijpers

De gehele werkwoordspelling in 2 minuten!

In 2 minuten de gehele werkwoordspelling uitgelegd krijgen? Het kan door deze video te bekijken!! Voor een uitgebreidere uitleg verwijs ik je graag door naar mijn andere video over werkwoordspelling: https://www.youtube.com/watch?v=EqYu-gIFuRU

Toegevoegd door: ArnoudKuijpers

Nederlands - Spellingsregels deel 13 - Eindtoets Spellingsregels

Arnoud Kuijpers heeft in een serie van 12 video's de belangrijkste spellingsregels Nederlands uitgelegd. In deze video kun je toetsen of je de stof beheerst.

Toegevoegd door: MasterB

Nederlands - Spellingsregels deel 12 - Sommige of Sommigen

Arnoud Kuijpers legt in meerdere videolessen de belangrijkste spellingsregels uit. In deze video wordt uitgelegd wanneer je Sommige gebruikt en wanneer Sommigen van toepassing is. Is het Vele of Velen. Na het zien van deze video doe je dit nooit meer fout.

Toegevoegd door: MasterB

Nederlands - Spellingsregels deel 11 - Getallen

Arnoud Kuijpers legt in meerdere videolessen de belangrijkste spellingsregels uit. In deze video wordt ingegaan op het gebruik van getallen in onze spelling.

Toegevoegd door: MasterB

Nederlands - Spellingsregels deel 10 - Accenten

Arnoud Kuijpers legt in meerdere videolessen de belangrijkste spellingsregels uit. In deze video wordt ingegaan op het gebruik van de Accenten

Toegevoegd door: MasterB

Nederlands - Spellingsregels deel 9 - Apostrof

Arnoud Kuijpers legt in meerdere videolessen de belangrijkste spellingsregels uit. In deze video wordt ingegaan op het gebruik van de Apostrof.

Toegevoegd door: MasterB

Nederlands - Spellingsregels deel 8 - Trema

Arnoud Kuijpers legt in meerdere videolessen de belangrijkste spellingsregels uit. In deze video staat het gebruik van het Trema centraal.

Toegevoegd door: MasterB

Nederlands - Spellingsregels deel 7 - Liggend streepje

Arnoud Kuijpers legt in meerdere videolessen de belangrijkste spellingsregels uit. In deze video staat het "liggend streepje" centraal.

Toegevoegd door: MasterB

Aanmelden

Ben je al geregistreerd bij ons dan kun je hier inloggen!

Deze gegevens zijn niet juist
Je bent ingelogd, een moment geduld.
×